Van der Linde Catering + Evenementen is nieuwe businesspartner

Robin van der Schuyt en Frank de Heer zijn de mannen achter Van der Linde, de bekende cateraar uit Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf onderscheidt zich door het verzorgen van kwalitatief hoogwaardig eten en drinken en door stijlvolle gastvrijheid op maat te bieden.

Na een bezoek aan de FIA zagen beide heren een partnerschap helemaal zitten. Zo zeer zelfs, dat Van der Schuyt meteen interesse toonde voor het oprichtingsbestuur van de bedrijvenvereniging van de FIA.

Opleidingsvraag cateringkeuken

De aanleiding voor het gesprek was in eerste instantie een opleidingsvraag. Bij Van der Linde missen ze in de meeste horeca-opleidingen een goede invulling van het onderdeel cateringkeuken. Maar ook de behoefte om met andere foodpartners samen te werken aan innovatie en om daarbij gebruik te kunnen maken van toegepast onderzoek vond weerklank. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nieuwe methode om voedsel aan te bieden of vers te houden.

Ook de FIA is blij met de aansluiting van Van der Linde. De professionele cateraar gaat input geven op de in-ontwikkeling-zijnde plannen voor de Try & Taste ruimte op de begane grond. Binnenkort zullen er ook gesprekken plaatsvinden of er in de toekomst, als er weer events in het pand kunnen worden georganiseerd, de FIA ook gebruik kan gaan maken van de ervaring Van der Linde om mensen op een gastvrije manier bij elkaar te brengen.