Cailin Greiner doet onderzoek voor Future Food Fieldlab

Hoi! Mijn naam is Cailin – ik studeer Management of Innovation aan de Rotterdam School of Management. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika, heb een paar jaar in Duitsland gewoond en kwam naar Nederland om economie te studeren. Ik vind Nederland helemaal geweldig en ben hard bezig om mijn Nederlandse taalvaardigheden te verbeteren. (Ik heb de uitspraak van ‘gezellig’ al onder de knie). Naast mijn studie werk ik ook parttime voor DeNoize, een tech-startup bij YES! in Delft. Hier ontwikkelen we geluidswerende ramen en willen we op deze manier een bijdrage leveren aan de problematiek van het stedelijke lawaai.

Opzet en governance

De afgelopen weken ben ik hartelijk ontvangen in het Food Innovation Academy team. Ik heb me aangesloten bij de ontwikkeling van het ‘Future Food Fieldlab’ als onderdeel van mijn thesisonderzoek. Het is mijn taak om contact te leggen met andere fieldlabs in Nederland en best practices over de opzet en de governance van een innovatieveldlab te verzamelen. In mijn onderzoek hoop ik te ontdekken hoe stakeholders die betrokken zijn bij een fieldlab waarde kunnen creëren en vastleggen, en tegelijkertijd hun middelen en kennis kunnen delen. Ik hoop deze inzichten te kunnen gebruiken om de FIA advies te kunnen geven over hoe de innovatieprocessen in het Future Fieldlab kunnen worden beheerd. Mijn onderzoek loopt tot eind juni van dit jaar.

FIA goed initiatief

Ik geloof dat initiatieven als de FIA die een scala aan talenten en kennis samenbrengen, innovatie in de voedingsindustrie zullen stimuleren. Ik ben erg benieuwd naar wat mijn onderzoek zal opleveren, en hoe de resultaten kunnen worden gebruikt om de ‘Future Food Fieldlab’ te realiseren.

Als je vragen hebt over mijn onderzoek, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via LinkedIn!