Signing in pand FIA aangebracht

Het pand waar de FIA is gehuisvest is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd volgens een heldere, strakke architectuur met veel glas, staal en geglazuurd tegelwerk. Daardoor zijn de zalen makkelijk hygiënisch schoon te houden en zien de ruimten er keurig verzorgd uit, mede dankzij de hoogwaardige materialen en apparatuur. Door de glazen wanden is vanaf de gangen goed te zien met welk enthousiasme gewerkt wordt aan nieuwe ideeën voor de levensmiddelenbranche.

 

De uitvoering van de bewegwijzering sluit aan op de vormgeving van het gebouw. Het ontwerp van de bewegwijzering is afgeleid van het logo van de Food Innovation Academy: rechthoeken met afgerond hoeken. De transparantie van het gebouw wordt ook zichtbaar in het de bewegwijzering en andere aanduidingen. In de etsfolies en de panelen van geborsteld aluminium is de belettering uitgespaard.

 

De typografie is ontworpen door Richard Kok van de Lentiz onderwijsgroep. De etagecijfers en de benaming boven de entree van het auditorium zijn uitgevoerd in robuuste reliëfletters die passen bij de stevige zwarte kolommen in het gebouw.