Hoe worden ovens in bakkerijen in de toekomst gestookt? Zonder gas? Met welke alternatieve energiebronnen? Deze vragen staan centraal in een online kennisbijeenkomst die op dinsdag 20 april plaatsvindt. Het event – Session, geheten – wordt georganiseerd door Bakery Sweets Center (BSC): het noordelijk samenwerkingsverband van bedrijven, opleidingen en overheid rond bakkerij en zoetwaren. De Food Innovation Academy (FIA) werkt nauw samen met BSC op thema’s rond opleiden, communicatie en onderzoek & innovatie.

 

Wanneer en hoe laat?
De Session op 20 april start om 15:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams. Zorg dat u een mobile device bij de hand heeft, voor leuke interactie tijdens het programma. We ronden de Session om 16:30 uur af.

  • Tunnelovens – What’s new?
  • Energiemonitoring – Actueel en besparend
  • Energiemarkt – Nu en straks

Welke sprekers?
Aan deze Session werken mee: Hogeschool van Hall LarensteinScholt EnergyAMF Tromp & AMF den Boer en Bakkerij Kamstra.

Meedoen?
Aanmelden kan via deze link: https://bakerysweetscenter.nl/sessions. Vul het formulier in en u ontvangt een bevestiging en te zijner tijd een Teams-link. Deelname aan deze Session is kosteloos.