Op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober organiseert Royal Steensma, in samenwerking met EverBake Group en Royal Smilde Natura, weer een oliebollendemo met Meester Boulanger Hiljo Hillebrand. De demo vindt plaats in de Bakery Innovation Academy (BIA), onderdeel van de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen.

 

Churros en meer
Vanwege de COVID-maatregelen is er voor een persoonlijke en kleinschalige benadering gekozen, met een compact programma van een uur. Naast oliebollen, is er ook aandacht voor andere feestelijke omzetmakers, zoals churros, wafels, kwarkbolletjes en donuts.

 

Compact programma
Binnen één uur maak je kennis met de nieuwe Oliebollenmix Superieur van Royal Steensma, informeert EverBake Group je over de CREARE-frituurlijn en de vernieuwingen en vertelt Royal Smilde Natura welke olie het beste gebruikt kan worden.

 

Kleine groepjes
In verband met de maatregelen zijn we genoodzaakt om in shifts met groepjes van maximaal 10 personen te werken. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar oliebollen@steensma.com onder vermelding van: naam, firma, datum en tijdstip. Mocht je onverhoopt tóch verhinderd zijn, dan vragen we je om je ook weer af te melden, zo kunnen we iemand anders blij maken met het plekje.