Het laatste nieuws

Sweet Asian Summerschool door Tim Kan en Hidde de Brabander

Eind juli zijn er vier workshops in de FIA. Schrijf je in en maak kennis met de Aziatische...

DÜBÖR partner van de Food Innovation Academy

DÜBÖR Nederland, producent van hoogwaardige plantaardige (biologische) lossingsoliën voor bakbewerkingen, is aangehaakt als partner van de Food...

Docenten IJscentrum klaar voor nieuw cursusjaar

Op 16 juni was de docentendag op het IJscentrum in Vlaardingen. Hidde den Brabander neemt het stokje over van Jacques Vos. Tot december staat er maar...

Studenten doen opdracht in ‘thuiskeuken’

Koken in de eigen studentenkeuken is leuk, maar docent en studenten hopen snel weer in het FIA-pand aan de slag te...

Food Innovation Academy neemt hypermoderne bakkerij in gebruik

Alfred Bruin, FIA-bestuurder en holding-directeur van Royal Steensma, snijdt een versgebakken stokbrood van 1,5 meter doormidden en opent daarmee de...

IJscentrum scoort uitmuntend tijdens eerste HACCP-inspectie

Met een score van 91 uit 100 punten is vakdocent Hidde de Brabander erg...

Plannen voor Coffee Experience

Komt er een Koffiecentrum op de begane grond van het FIA-pand? Verschillende partners tonen...

Cerelia over aanpak coronacrisis

HR-director Johan Kok vertelt over de productie en het HR-beleid tijdens de...

FIA-partners delen droom

Rondetafelgesprek in vakblad 'Bakkers in Bedrijf' over deelname aan...

Kenniscafé VIAFIA voortvarend van start!

Huisarts Iris de Vries daagt levensmiddelenbranche uit. Hoe draagt jouw product bij aan een gezondere levenstijl?...