Verwennerij bij de Food Innovation Academy: de Sococo koffiebar op de derde verdieping is klaar. Onze barista’s Shlomit en Sander beheren deze koffiebar. Ze staan vol enthousiasme voor alle studenten, docenten en gasten van de FIA klaar met (h)eerlijke koffie, van maandag tot en met vrijdag van 9.00  tot 16.00 uur.


Wat kunnen we voor u betekenen?
Sococo is een Rotterdam koffie bedrijf en een maatschappelijke onderneming die een eerlijke prijs betaald voor heerlijke koffie uit Guatemala. We hebben een directe handelsrelatie met een Guatemalteekse koffieboer. Daarnaast heeft Sococo in Nederland een positieve impact door creativiteit en talent te ondersteunen, onder andere via een leerwerktraject. Onze hele keten is dus op een sociale en duurzame manier vormgegeven.


Sococo koffiebar in de FIA
Docenten en gasten kunnen gratis bij onze koffiebar warme dranken halen. We schenken overheerlijke koffie en thee. Maar onze barista’s kunnen meer; ze kunnen bijvoorbeeld prima pakketjes voor u aannemen. En heeft u een vergadering waarbij u koffie wilt? Laat het even weten aan onze barista’s, dan kunnen zij alvast koffie en kopjes klaarzetten. Ook als er een bezoeker voor u komt, kan een van onze barista’s diegene opvangen, beneden of bij de koffiebar.

Heeft u een vraag of speciale wens voor ons? U kunt ons altijd bereiken via telefoon of Whatsapp 06-588 60 549 of per mail via koffiebarsococo@icloud.com.

Wilt u meer weten wat Sococo doet? Lees dan ons verhaal op https://www.sococo.coffee/.