Netwerkontbijt in de Food Innovation Academy

Elkaar bijpraten over zaken als personeelsuitdagingen, de energietransitie en stijgende grondstofkosten. En dat terwijl ondertussen het ontbijt wordt geserveerd. Dat is de insteek van het VIA FIA Netwerkontbijt dat op dinsdag 9 mei wordt georganiseerd in de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Het netwerkontbijt is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen van de voedingsmiddelensector, met de nadruk op de uitdagingen in de regio Rijnmond. Tijdens het event schetst Arry Verhage, directeur van de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL), het perspectief van de arbeidsmarkt in 2023. Dat er sprake is van (nog steeds toenemende) ernstige personeelskrapte, is duidelijk. Maar, welke pragmatische kansen liggen er desondanks voor de individuele foodbedrijven? Het antwoord op die vraag komt tijdens de presentatie naar voren.

Het Netwerkontbijt duurt van 8.30 uur (vanaf 8.00 uur inloop) tot 10.00 uur en vindt plaats in de Try&Taste-ruimte van de Food Innovation Academy.

 

Na afloop van het ontbijt, vindt de Algemene Ledenvergadering plaats van de FIA-bedrijvenvereniging.

Inschrijven? Mail naar info@fiamail.nl !

Tijdens het ontbijt schetst Arry Verhage, directeur van de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL), het perspectief van de arbeidsmarkt in 2023.