Het mag weer! En dat is te merken. De afgelopen periode hebben we in de Food Innovation Academy veel bezoekers gehad. Vooral groepen die op zoek zijn naar inspiratie, meer willen weten over de samenwerking en de manier van werken bij de FIA of ervaringen willen uitwisselen.

 

Wie kwamen er zoal een kijkje nemen?

 

Op vrijdag 11 maart kregen we bezoek van een delegatie uit Barendrecht (o.a. vanuit de gemeente, Bakker Barendrecht, de Greenery en de Olympic Food Group). In het Barendrechtse wordt nagedacht over en gewerkt aan een logistieke campus, de Dutch Fresh Port. Het bezoek aan de Food Innovation Academy was ter inspiratie.

 

Op 17 maart was er een delegatie vanuit het Midden Delfland voor een fysiek vervolgoverleg over de samenwerking tussen Lentiz en de gemeente Midden-Delfland, Delflandshof en Heerlijk van Dichtbij.

 

Op 31 maart ontvingen we een delegatie uit Zoetermeer vanuit het campusgebied bij het Dutch Innovation Park. Zij wilden vooral inspiratie bij ons opdoen.

 

Dinsdag 5 april kregen we bezoek van 14 medewerkers uit de onderwijsteams van Aeres MBO Ede (voeding en leefomgeving). Petra Kuiper vertelde hun van alles over het practoraat en het onderzoekend leren. Cor Bakker gaf tekst en toelichting over de opzet van en samenwerking in de Food Innovation Academy.