Kom kijken, horen, ruiken en proeven in de

FOOD INNOVATION ACADEMY

‘Welke beroepsopleiding ga ik kiezen?’ Dat is de vraag die nu speelt bij veel leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Op welke mbo voel ik mij straks thuis? Gelukkig zijn er weer echte Open dagen en kunnen leerlingen de scholen bezoeken. Op 15 maart staan de deuren van de Food Innovation Academy wijd open. Kom kijken, horen, ruiken en proeven.

 

Door de coronamaatregelen werd het maken van een keuze voor de juiste vervolgopleiding moeilijker. Open dagen gingen op afspraak of werden online georganiseerd. Dat maakt het lastig om te beoordelen of een opleiding bij je past. Terwijl de toekomstige studenten er de komende jaren wel veel tijd moeten gaan doorbrengen. Dan kan je het er maar beter naar je zin hebben.

 

Open Dag op 15 maart van 16.00 tot 20.00 uur

 

De Food Innovation Academy is hét nieuwe expertisecentrum van de voedingsmiddelenindustrie in de regio Rotterdam-Rijnmond. En dat is te merken. In dit onderzoeks- en innovatiecentrum van de levensmiddelenbedrijven worden alle praktijklessen van de foodopleidingen van Lentiz | LIFE College gegeven. Dichter bij de praktijk kun je niet zijn.

 

Verschillende MBO FOOD-opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

 

MBO Food

In deze opleiding leer je alles over het bereiden en verpakken van voedingsmiddelen. Daarbij let je op smaak, hygiëne, kwaliteit en voedselveiligheid.

 

MBO Voeding & Technologie

Wil jij een bijdrage leveren aan innovatie van voeding en het voedsel van de toekomst? In deze opleiding leer je van alles over de ontwikkeling en productie van voeding.

 

MBO Voeding & Kwaliteit

In deze opleiding leer je voedselveiligheid en voedselkwaliteit controleren en testen in laboratoria en op de werkvloer. Zo ga je bijdragen aan het verbeteren van voeding.

 

Je vindt de Food Innovation Academy in de 1e Industriestraat 1 in Vlaardingen. Aanmelden voor de Open Dag hoeft niet, de deuren staan open.